Y. S. Velioğlu And B. Cemeroğlu, "Taze ve Dondurulmuş Hammadde Kullanımının Vişne Konservelerinde Kalite Üzerine Etkileri," GIDA , vol.14, no.5, pp.309-312, 1989
Velioğlu, Y. S. And Cemeroğlu, B. 1989. Taze ve Dondurulmuş Hammadde Kullanımının Vişne Konservelerinde Kalite Üzerine Etkileri. GIDA , vol.14, no.5 , 309-312.
Velioğlu, Y. S., & Cemeroğlu, B., (1989). Taze ve Dondurulmuş Hammadde Kullanımının Vişne Konservelerinde Kalite Üzerine Etkileri. GIDA , vol.14, no.5, 309-312.
Velioğlu, YAKUP, And Bekir Cemeroğlu. "Taze ve Dondurulmuş Hammadde Kullanımının Vişne Konservelerinde Kalite Üzerine Etkileri," GIDA , vol.14, no.5, 309-312, 1989
Velioğlu, YAKUP S. And Cemeroğlu, Bekir. "Taze ve Dondurulmuş Hammadde Kullanımının Vişne Konservelerinde Kalite Üzerine Etkileri." GIDA , vol.14, no.5, pp.309-312, 1989
Velioğlu, Y. S. And Cemeroğlu, B. (1989) . "Taze ve Dondurulmuş Hammadde Kullanımının Vişne Konservelerinde Kalite Üzerine Etkileri." GIDA , vol.14, no.5, pp.309-312.
@article{article, author={YAKUP SEDAT VELİOĞLU And author={Bekir Cemeroğlu}, title={Taze ve Dondurulmuş Hammadde Kullanımının Vişne Konservelerinde Kalite Üzerine Etkileri}, journal={GIDA}, year=1989, pages={309-312} }