A. BABACAN And P. ŞANLIBABA, "Probiyotik Gıdaların İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri," 5. Gıda Güvenliği Kongresi , Turkey, pp.180, 2015
BABACAN, A. And ŞANLIBABA, P. 2015. Probiyotik Gıdaların İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri. 5. Gıda Güvenliği Kongresi , (Turkey), 180.
BABACAN, A., & ŞANLIBABA, P., (2015). Probiyotik Gıdaların İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri . 5. Gıda Güvenliği Kongresi (pp.180). , Turkey
BABACAN, AYŞEN, And PINAR ŞANLIBABA. "Probiyotik Gıdaların İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri," 5. Gıda Güvenliği Kongresi, Turkey, 2015
BABACAN, AYŞEN And ŞANLIBABA, PINAR. "Probiyotik Gıdaların İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri." 5. Gıda Güvenliği Kongresi , Turkey, pp.180, 2015
BABACAN, A. And ŞANLIBABA, P. (2015) . "Probiyotik Gıdaların İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri." 5. Gıda Güvenliği Kongresi , Turkey, p.180.
@conferencepaper{conferencepaper, author={AYŞEN BABACAN And author={PINAR ŞANLIBABA}, title={Probiyotik Gıdaların İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri}, congress name={5. Gıda Güvenliği Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2015}, pages={180} }