G. EMİNOĞLU Et Al. , "Yüksek Basınç Uygulamalarının Kaşar Peynirinin Bazı Mikrobiyolojik Nitelikleri Üzerine Etkisi.," 2. Ulusal Sütçülük Kongresi , Turkey, 2019
EMİNOĞLU, G. Et Al. 2019. Yüksek Basınç Uygulamalarının Kaşar Peynirinin Bazı Mikrobiyolojik Nitelikleri Üzerine Etkisi.. 2. Ulusal Sütçülük Kongresi , (Turkey).
EMİNOĞLU, G., ŞENEL, E., & AKAL, H. C., (2019). Yüksek Basınç Uygulamalarının Kaşar Peynirinin Bazı Mikrobiyolojik Nitelikleri Üzerine Etkisi. . 2. Ulusal Sütçülük Kongresi, Turkey
EMİNOĞLU, GÖKÇE, EBRU ŞENEL ÖZKAN, And HAVVA CEREN AKAL DEMİRDÖĞEN. "Yüksek Basınç Uygulamalarının Kaşar Peynirinin Bazı Mikrobiyolojik Nitelikleri Üzerine Etkisi.," 2. Ulusal Sütçülük Kongresi, Turkey, 2019
EMİNOĞLU, GÖKÇE Et Al. "Yüksek Basınç Uygulamalarının Kaşar Peynirinin Bazı Mikrobiyolojik Nitelikleri Üzerine Etkisi.." 2. Ulusal Sütçülük Kongresi , Turkey, 2019
EMİNOĞLU, G. ŞENEL, E. And AKAL, H. C. (2019) . "Yüksek Basınç Uygulamalarının Kaşar Peynirinin Bazı Mikrobiyolojik Nitelikleri Üzerine Etkisi.." 2. Ulusal Sütçülük Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={GÖKÇE EMİNOĞLU Et Al. }, title={Yüksek Basınç Uygulamalarının Kaşar Peynirinin Bazı Mikrobiyolojik Nitelikleri Üzerine Etkisi.}, congress name={2. Ulusal Sütçülük Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2019}}