Y. Özlem And R. E. ANLI, "Hicaz narından maserasyon Yöntemi ile elde edilen likörlerin toplam fenol içeriğinin ve antioksidan kapasitesinin depolama koşullarına bağlı değişimi," Gıda , vol.40, no.4, pp.209-216, 2015
Özlem, Y. And ANLI, R. E. 2015. Hicaz narından maserasyon Yöntemi ile elde edilen likörlerin toplam fenol içeriğinin ve antioksidan kapasitesinin depolama koşullarına bağlı değişimi. Gıda , vol.40, no.4 , 209-216.
Özlem, Y., & ANLI, R. E., (2015). Hicaz narından maserasyon Yöntemi ile elde edilen likörlerin toplam fenol içeriğinin ve antioksidan kapasitesinin depolama koşullarına bağlı değişimi. Gıda , vol.40, no.4, 209-216.
Özlem, Yalçınçıray, And RAHMİ ERTAN ANLI. "Hicaz narından maserasyon Yöntemi ile elde edilen likörlerin toplam fenol içeriğinin ve antioksidan kapasitesinin depolama koşullarına bağlı değişimi," Gıda , vol.40, no.4, 209-216, 2015
Özlem, Yalçınçıray And ANLI, RAHMİ E. . "Hicaz narından maserasyon Yöntemi ile elde edilen likörlerin toplam fenol içeriğinin ve antioksidan kapasitesinin depolama koşullarına bağlı değişimi." Gıda , vol.40, no.4, pp.209-216, 2015
Özlem, Y. And ANLI, R. E. (2015) . "Hicaz narından maserasyon Yöntemi ile elde edilen likörlerin toplam fenol içeriğinin ve antioksidan kapasitesinin depolama koşullarına bağlı değişimi." Gıda , vol.40, no.4, pp.209-216.
@article{article, author={Yalçınçıray Özlem And author={RAHMİ ERTAN ANLI}, title={Hicaz narından maserasyon Yöntemi ile elde edilen likörlerin toplam fenol içeriğinin ve antioksidan kapasitesinin depolama koşullarına bağlı değişimi}, journal={Gıda}, year=2015, pages={209-216} }