K. TAŞDAN Et Al. , "Geleneksel Gıdalarda Tüketicilerin Gıda Güvenliği Algısı: Ankara İli Örneği," 2. Uluslararası Davraz Kongresi , 2014
TAŞDAN, K. Et Al. 2014. Geleneksel Gıdalarda Tüketicilerin Gıda Güvenliği Algısı: Ankara İli Örneği. 2. Uluslararası Davraz Kongresi .
TAŞDAN, K., ALBAYRAK, M., ÖZER, O. O., ALBAYRAK, K., & GÜLDAL, H. T., (2014). Geleneksel Gıdalarda Tüketicilerin Gıda Güvenliği Algısı: Ankara İli Örneği . 2. Uluslararası Davraz Kongresi
TAŞDAN, KEMALETTİN Et Al. "Geleneksel Gıdalarda Tüketicilerin Gıda Güvenliği Algısı: Ankara İli Örneği," 2. Uluslararası Davraz Kongresi, 2014
TAŞDAN, KEMALETTİN Et Al. "Geleneksel Gıdalarda Tüketicilerin Gıda Güvenliği Algısı: Ankara İli Örneği." 2. Uluslararası Davraz Kongresi , 2014
TAŞDAN, K. Et Al. (2014) . "Geleneksel Gıdalarda Tüketicilerin Gıda Güvenliği Algısı: Ankara İli Örneği." 2. Uluslararası Davraz Kongresi .
@conferencepaper{conferencepaper, author={KEMALETTİN TAŞDAN Et Al. }, title={Geleneksel Gıdalarda Tüketicilerin Gıda Güvenliği Algısı: Ankara İli Örneği}, congress name={2. Uluslararası Davraz Kongresi}, city={}, country={}, year={2014}}