T. ŞANLI Et Al. , "Geleneksel Yöntemle Ayran Üretiminde Transglutaminaz Kullanımın Ayranın Özellikleri Üzerine Etkisi," GIda , vol.36, no.4, pp.217-224, 2011
ŞANLI, T. Et Al. 2011. Geleneksel Yöntemle Ayran Üretiminde Transglutaminaz Kullanımın Ayranın Özellikleri Üzerine Etkisi. GIda , vol.36, no.4 , 217-224.
ŞANLI, T., Sezgin, E., ŞENEL, E., & BENLİ, M., (2011). Geleneksel Yöntemle Ayran Üretiminde Transglutaminaz Kullanımın Ayranın Özellikleri Üzerine Etkisi. GIda , vol.36, no.4, 217-224.
ŞANLI, TUBA Et Al. "Geleneksel Yöntemle Ayran Üretiminde Transglutaminaz Kullanımın Ayranın Özellikleri Üzerine Etkisi," GIda , vol.36, no.4, 217-224, 2011
ŞANLI, TUBA Et Al. "Geleneksel Yöntemle Ayran Üretiminde Transglutaminaz Kullanımın Ayranın Özellikleri Üzerine Etkisi." GIda , vol.36, no.4, pp.217-224, 2011
ŞANLI, T. Et Al. (2011) . "Geleneksel Yöntemle Ayran Üretiminde Transglutaminaz Kullanımın Ayranın Özellikleri Üzerine Etkisi." GIda , vol.36, no.4, pp.217-224.
@article{article, author={TUBA ŞANLI Et Al. }, title={Geleneksel Yöntemle Ayran Üretiminde Transglutaminaz Kullanımın Ayranın Özellikleri Üzerine Etkisi}, journal={GIda}, year=2011, pages={217-224} }