M. ATAMER Et Al. , "Kuru Kaymağın Tekstürel Yapısı," Academic Food Journal , vol.14, no.2, pp.189-195, 2016
ATAMER, M. Et Al. 2016. Kuru Kaymağın Tekstürel Yapısı. Academic Food Journal , vol.14, no.2 , 189-195.
ATAMER, M., ŞENEL, E., HAYALOĞLU, A. A., & ÖZER, H. B., (2016). Kuru Kaymağın Tekstürel Yapısı. Academic Food Journal , vol.14, no.2, 189-195.
ATAMER, METİN Et Al. "Kuru Kaymağın Tekstürel Yapısı," Academic Food Journal , vol.14, no.2, 189-195, 2016
ATAMER, METİN Et Al. "Kuru Kaymağın Tekstürel Yapısı." Academic Food Journal , vol.14, no.2, pp.189-195, 2016
ATAMER, M. Et Al. (2016) . "Kuru Kaymağın Tekstürel Yapısı." Academic Food Journal , vol.14, no.2, pp.189-195.
@article{article, author={METİN ATAMER Et Al. }, title={Kuru Kaymağın Tekstürel Yapısı}, journal={Academic Food Journal}, year=2016, pages={189-195} }