İ. DELLAL Et Al. , "Türkiye de Keçi Eti Tüketimine Etkili Faktörler," Damızlık Koyun Keçi Yetiştiriciliği Dergisi , no.7, pp.34-37, 2015
DELLAL, İ. Et Al. 2015. Türkiye de Keçi Eti Tüketimine Etkili Faktörler. Damızlık Koyun Keçi Yetiştiriciliği Dergisi , no.7 , 34-37.
DELLAL, İ., KOLSARICI, N., DELLAL, G., AKTÜRK, D., ERDEN, F. F., KÖKSAL, Ö., ... PEHLİVAN, E.(2015). Türkiye de Keçi Eti Tüketimine Etkili Faktörler. Damızlık Koyun Keçi Yetiştiriciliği Dergisi , no.7, 34-37.
DELLAL, İLKAY Et Al. "Türkiye de Keçi Eti Tüketimine Etkili Faktörler," Damızlık Koyun Keçi Yetiştiriciliği Dergisi , no.7, 34-37, 2015
DELLAL, İLKAY Et Al. "Türkiye de Keçi Eti Tüketimine Etkili Faktörler." Damızlık Koyun Keçi Yetiştiriciliği Dergisi , no.7, pp.34-37, 2015
DELLAL, İ. Et Al. (2015) . "Türkiye de Keçi Eti Tüketimine Etkili Faktörler." Damızlık Koyun Keçi Yetiştiriciliği Dergisi , no.7, pp.34-37.
@article{article, author={İLKAY DELLAL Et Al. }, title={Türkiye de Keçi Eti Tüketimine Etkili Faktörler}, journal={Damızlık Koyun Keçi Yetiştiriciliği Dergisi}, year=2015, pages={34-37} }