Ö. OSMANAĞAOĞLU, "Fermente Süt Ürünleri, Prebiyotik ve Probiyotiklerin Mikrobiyota Kompozisyonu ve Sağlık Üzerine Etkisi," 5. Ulusal Bağırsak Mikrobiyotası ve Probiyotik Kongresi , Turkey, 2018
OSMANAĞAOĞLU, Ö. 2018. Fermente Süt Ürünleri, Prebiyotik ve Probiyotiklerin Mikrobiyota Kompozisyonu ve Sağlık Üzerine Etkisi. 5. Ulusal Bağırsak Mikrobiyotası ve Probiyotik Kongresi , (Turkey).
OSMANAĞAOĞLU, Ö., (2018). Fermente Süt Ürünleri, Prebiyotik ve Probiyotiklerin Mikrobiyota Kompozisyonu ve Sağlık Üzerine Etkisi . 5. Ulusal Bağırsak Mikrobiyotası ve Probiyotik Kongresi, Turkey
OSMANAĞAOĞLU, ÖZLEM. "Fermente Süt Ürünleri, Prebiyotik ve Probiyotiklerin Mikrobiyota Kompozisyonu ve Sağlık Üzerine Etkisi," 5. Ulusal Bağırsak Mikrobiyotası ve Probiyotik Kongresi, Turkey, 2018
OSMANAĞAOĞLU, ÖZLEM. "Fermente Süt Ürünleri, Prebiyotik ve Probiyotiklerin Mikrobiyota Kompozisyonu ve Sağlık Üzerine Etkisi." 5. Ulusal Bağırsak Mikrobiyotası ve Probiyotik Kongresi , Turkey, 2018
OSMANAĞAOĞLU, Ö. (2018) . "Fermente Süt Ürünleri, Prebiyotik ve Probiyotiklerin Mikrobiyota Kompozisyonu ve Sağlık Üzerine Etkisi." 5. Ulusal Bağırsak Mikrobiyotası ve Probiyotik Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ÖZLEM OSMANAĞAOĞLU}, title={Fermente Süt Ürünleri, Prebiyotik ve Probiyotiklerin Mikrobiyota Kompozisyonu ve Sağlık Üzerine Etkisi}, congress name={5. Ulusal Bağırsak Mikrobiyotası ve Probiyotik Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2018}}