K. Mavi Et Al. , "PRİMİNG TEKNİKLERİ," In SEBZE TOHUM ÜRETİMİ VE TEKNOLOJİSİNDE GÜNCEL VE YENİLİKÇİ UYGULAMALAR , Ankara: İktisadi Kalkınma Vakfı Yayınları, 2024, pp.401-454.
Mavi, K. Et Al. PRİMİNG TEKNİKLERİ. 2024. In SEBZE TOHUM ÜRETİMİ VE TEKNOLOJİSİNDE GÜNCEL VE YENİLİKÇİ UYGULAMALAR , İktisadi Kalkınma Vakfı Yayınları, Ankara, 401-454.
Mavi, K., Ermiş, S., Kenanoğlu, B. B., Özmen, K., & Demir, I., (2024). PRİMİNG TEKNİKLERİ. SEBZE TOHUM ÜRETİMİ VE TEKNOLOJİSİNDE GÜNCEL VE YENİLİKÇİ UYGULAMALAR (pp.401-454), Ankara: İktisadi Kalkınma Vakfı Yayınları.
Mavi, Kazım Et Al. "PRİMİNG TEKNİKLERİ." In SEBZE TOHUM ÜRETİMİ VE TEKNOLOJİSİNDE GÜNCEL VE YENİLİKÇİ UYGULAMALAR , 401-454. Ankara: İktisadi Kalkınma Vakfı Yayınları, 2024
Mavi, Kazım Et Al. "PRİMİNG TEKNİKLERİ." SEBZE TOHUM ÜRETİMİ VE TEKNOLOJİSİNDE GÜNCEL VE YENİLİKÇİ UYGULAMALAR , İktisadi Kalkınma Vakfı Yayınları, 2024, pp.401-454.
Mavi, K. Et Al. (2024) "PRİMİNG TEKNİKLERİ", SEBZE TOHUM ÜRETİMİ VE TEKNOLOJİSİNDE GÜNCEL VE YENİLİKÇİ UYGULAMALAR . Ankara: İktisadi Kalkınma Vakfı Yayınları.
@bookchapter{bookchapter, author ={Kazım Mavi Et Al. }, chaptertitle={PRİMİNG TEKNİKLERİ}, booktitle={ SEBZE TOHUM ÜRETİMİ VE TEKNOLOJİSİNDE GÜNCEL VE YENİLİKÇİ UYGULAMALAR}, publisher={İktisadi Kalkınma Vakfı Yayınları}, city={Ankara},year={2024} }