N. Çoksöyler And M. D. AVŞAROĞLU ERKAN, "Bölüm 9: Isıl işlemlerle gıdaların korunması," In Gıda Mikrobiyolojisi , Ankara: Efil Yayınevi, Ankara, 2013, pp.207-221.
Çoksöyler, N. And AVŞAROĞLU ERKAN, M. D. Bölüm 9: Isıl işlemlerle gıdaların korunması. 2013. In Gıda Mikrobiyolojisi , Efil Yayınevi, Ankara, Ankara, 207-221.
Çoksöyler, N., & AVŞAROĞLU ERKAN, M. D., (2013). Bölüm 9: Isıl işlemlerle gıdaların korunması. Gıda Mikrobiyolojisi (pp.207-221), Ankara: Efil Yayınevi, Ankara.
Çoksöyler, Nafi, And MÜRŞİDE DİLEK AVŞAROĞLU ERKAN. "Bölüm 9: Isıl işlemlerle gıdaların korunması." In Gıda Mikrobiyolojisi , 207-221. Ankara: Efil Yayınevi, Ankara, 2013
Çoksöyler, Nafi And AVŞAROĞLU ERKAN, MÜRŞİDE D. . "Bölüm 9: Isıl işlemlerle gıdaların korunması." Gıda Mikrobiyolojisi , Efil Yayınevi, Ankara, 2013, pp.207-221.
Çoksöyler, N. And AVŞAROĞLU ERKAN, M. D. (2013) "Bölüm 9: Isıl işlemlerle gıdaların korunması", Gıda Mikrobiyolojisi . Ankara: Efil Yayınevi, Ankara.
@bookchapter{bookchapter, author ={Nafi Çoksöyler And author ={MÜRŞİDE DİLEK AVŞAROĞLU ERKAN}, chaptertitle={Bölüm 9: Isıl işlemlerle gıdaların korunması}, booktitle={ Gıda Mikrobiyolojisi}, publisher={Efil Yayınevi, Ankara}, city={Ankara},year={2013} }