R. NERGİZ ÜNAL Et Al. , "Açıkta Satılan Sütlere Farklı Süreler Uygulanan Geleneksel Kaynatma İşleminin Sütün Protein ve Serbest Amino Asit Düzeylerine Etkisi," VIII. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi , 2012
NERGİZ ÜNAL, R. Et Al. 2012. Açıkta Satılan Sütlere Farklı Süreler Uygulanan Geleneksel Kaynatma İşleminin Sütün Protein ve Serbest Amino Asit Düzeylerine Etkisi. VIII. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi .
NERGİZ ÜNAL, R., NURSAL TOSUN, B., GÜLEÇ, A., & BESLER, H. T., (2012). Açıkta Satılan Sütlere Farklı Süreler Uygulanan Geleneksel Kaynatma İşleminin Sütün Protein ve Serbest Amino Asit Düzeylerine Etkisi . VIII. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi
NERGİZ ÜNAL, REYHAN Et Al. "Açıkta Satılan Sütlere Farklı Süreler Uygulanan Geleneksel Kaynatma İşleminin Sütün Protein ve Serbest Amino Asit Düzeylerine Etkisi," VIII. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi, 2012
NERGİZ ÜNAL, REYHAN N. Et Al. "Açıkta Satılan Sütlere Farklı Süreler Uygulanan Geleneksel Kaynatma İşleminin Sütün Protein ve Serbest Amino Asit Düzeylerine Etkisi." VIII. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi , 2012
NERGİZ ÜNAL, R. Et Al. (2012) . "Açıkta Satılan Sütlere Farklı Süreler Uygulanan Geleneksel Kaynatma İşleminin Sütün Protein ve Serbest Amino Asit Düzeylerine Etkisi." VIII. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi .
@conferencepaper{conferencepaper, author={REYHAN NERGİZ ÜNAL Et Al. }, title={Açıkta Satılan Sütlere Farklı Süreler Uygulanan Geleneksel Kaynatma İşleminin Sütün Protein ve Serbest Amino Asit Düzeylerine Etkisi}, congress name={VIII. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi}, city={}, country={}, year={2012}}