İ. ÇİFTÇİ Et Al. , "Etlik Piliç Rasyonlarını Sindirilebilir Amino Asit Esasına Göre Hazırlamanın Avantajları," Uluslararası Tavukçuluk Kongresi , pp.542-553, 1993
ÇİFTÇİ, İ. Et Al. 1993. Etlik Piliç Rasyonlarını Sindirilebilir Amino Asit Esasına Göre Hazırlamanın Avantajları. Uluslararası Tavukçuluk Kongresi , 542-553.
ÇİFTÇİ, İ., CEYLAN, N., YILMAZ, A., ZİNCİRLİOĞLU, M., & YELDAN, M., (1993). Etlik Piliç Rasyonlarını Sindirilebilir Amino Asit Esasına Göre Hazırlamanın Avantajları . Uluslararası Tavukçuluk Kongresi (pp.542-553).
ÇİFTÇİ, İBRAHİM Et Al. "Etlik Piliç Rasyonlarını Sindirilebilir Amino Asit Esasına Göre Hazırlamanın Avantajları," Uluslararası Tavukçuluk Kongresi, 1993
ÇİFTÇİ, İBRAHİM Et Al. "Etlik Piliç Rasyonlarını Sindirilebilir Amino Asit Esasına Göre Hazırlamanın Avantajları." Uluslararası Tavukçuluk Kongresi , pp.542-553, 1993
ÇİFTÇİ, İ. Et Al. (1993) . "Etlik Piliç Rasyonlarını Sindirilebilir Amino Asit Esasına Göre Hazırlamanın Avantajları." Uluslararası Tavukçuluk Kongresi , pp.542-553.
@conferencepaper{conferencepaper, author={İBRAHİM ÇİFTÇİ Et Al. }, title={Etlik Piliç Rasyonlarını Sindirilebilir Amino Asit Esasına Göre Hazırlamanın Avantajları}, congress name={Uluslararası Tavukçuluk Kongresi}, city={}, country={}, year={1993}, pages={542-553} }