N. N. TOPRAK And E. PEHLİVAN, "Sütten Kesilmiş Oğlaklarda Yeme Maya Destekli Bakteriyel Probiyotik İlavesinin Performans Üzerine Etkileri," Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.7, no.2, pp.315-322, 2020
TOPRAK, N. N. And PEHLİVAN, E. 2020. Sütten Kesilmiş Oğlaklarda Yeme Maya Destekli Bakteriyel Probiyotik İlavesinin Performans Üzerine Etkileri. Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.7, no.2 , 315-322.
TOPRAK, N. N., & PEHLİVAN, E., (2020). Sütten Kesilmiş Oğlaklarda Yeme Maya Destekli Bakteriyel Probiyotik İlavesinin Performans Üzerine Etkileri. Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.7, no.2, 315-322.
TOPRAK, NEŞE, And ERKAN PEHLİVAN. "Sütten Kesilmiş Oğlaklarda Yeme Maya Destekli Bakteriyel Probiyotik İlavesinin Performans Üzerine Etkileri," Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.7, no.2, 315-322, 2020
TOPRAK, NEŞE N. And PEHLİVAN, ERKAN. "Sütten Kesilmiş Oğlaklarda Yeme Maya Destekli Bakteriyel Probiyotik İlavesinin Performans Üzerine Etkileri." Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.7, no.2, pp.315-322, 2020
TOPRAK, N. N. And PEHLİVAN, E. (2020) . "Sütten Kesilmiş Oğlaklarda Yeme Maya Destekli Bakteriyel Probiyotik İlavesinin Performans Üzerine Etkileri." Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.7, no.2, pp.315-322.
@article{article, author={NEŞE NURAY TOPRAK And author={ERKAN PEHLİVAN}, title={Sütten Kesilmiş Oğlaklarda Yeme Maya Destekli Bakteriyel Probiyotik İlavesinin Performans Üzerine Etkileri}, journal={Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi}, year=2020, pages={315-322} }