E. H. ÜNER, "MOLEKÜLER GASTRONOMİ: YENİ YEMEK DENEYİMLERİ İÇİN BİLİM VE TEKNOLOJİ," In turizmde gijital gelecek , Ankara: detay yayıncılık, 2023, pp.268-274.
ÜNER, E. H. MOLEKÜLER GASTRONOMİ: YENİ YEMEK DENEYİMLERİ İÇİN BİLİM VE TEKNOLOJİ. 2023. In turizmde gijital gelecek , detay yayıncılık, Ankara, 268-274.
ÜNER, E. H., (2023). MOLEKÜLER GASTRONOMİ: YENİ YEMEK DENEYİMLERİ İÇİN BİLİM VE TEKNOLOJİ. turizmde gijital gelecek (pp.268-274), Ankara: detay yayıncılık.
ÜNER, EMİR. "MOLEKÜLER GASTRONOMİ: YENİ YEMEK DENEYİMLERİ İÇİN BİLİM VE TEKNOLOJİ." In turizmde gijital gelecek , 268-274. Ankara: detay yayıncılık, 2023
ÜNER, EMİR H. . "MOLEKÜLER GASTRONOMİ: YENİ YEMEK DENEYİMLERİ İÇİN BİLİM VE TEKNOLOJİ." turizmde gijital gelecek , detay yayıncılık, 2023, pp.268-274.
ÜNER, E. H. (2023) "MOLEKÜLER GASTRONOMİ: YENİ YEMEK DENEYİMLERİ İÇİN BİLİM VE TEKNOLOJİ", turizmde gijital gelecek . Ankara: detay yayıncılık.
@bookchapter{bookchapter, author ={EMİR HİLMİ ÜNER}, chaptertitle={MOLEKÜLER GASTRONOMİ: YENİ YEMEK DENEYİMLERİ İÇİN BİLİM VE TEKNOLOJİ}, booktitle={ turizmde gijital gelecek}, publisher={detay yayıncılık}, city={Ankara},year={2023} }