A. ALTUNTAŞ And B. GÜLÇUBUK, "Yerel kalkınmada yaygınlaşan bir araç olarak geleneksel gıdalar vegeleneksel gıda mevzuatının yaygınlaştırılabilirliği," Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.31, no.3, pp.73-81, 2014
ALTUNTAŞ, A. And GÜLÇUBUK, B. 2014. Yerel kalkınmada yaygınlaşan bir araç olarak geleneksel gıdalar vegeleneksel gıda mevzuatının yaygınlaştırılabilirliği. Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.31, no.3 , 73-81.
ALTUNTAŞ, A., & GÜLÇUBUK, B., (2014). Yerel kalkınmada yaygınlaşan bir araç olarak geleneksel gıdalar vegeleneksel gıda mevzuatının yaygınlaştırılabilirliği. Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.31, no.3, 73-81.
ALTUNTAŞ, ALPAY, And BÜLENT GÜLÇUBUK. "Yerel kalkınmada yaygınlaşan bir araç olarak geleneksel gıdalar vegeleneksel gıda mevzuatının yaygınlaştırılabilirliği," Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.31, no.3, 73-81, 2014
ALTUNTAŞ, ALPAY And GÜLÇUBUK, BÜLENT. "Yerel kalkınmada yaygınlaşan bir araç olarak geleneksel gıdalar vegeleneksel gıda mevzuatının yaygınlaştırılabilirliği." Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.31, no.3, pp.73-81, 2014
ALTUNTAŞ, A. And GÜLÇUBUK, B. (2014) . "Yerel kalkınmada yaygınlaşan bir araç olarak geleneksel gıdalar vegeleneksel gıda mevzuatının yaygınlaştırılabilirliği." Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.31, no.3, pp.73-81.
@article{article, author={ALPAY ALTUNTAŞ And author={BÜLENT GÜLÇUBUK}, title={Yerel kalkınmada yaygınlaşan bir araç olarak geleneksel gıdalar vegeleneksel gıda mevzuatının yaygınlaştırılabilirliği}, journal={Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2014, pages={73-81} }