B. BAUMGARTNER Et Al. , "leblebi by-product:chickpea hull, and its effect on dough rheological properties," 4. uluslararası Adriyatikten kafkaslara geleneksel gıdalar sempozyumu , 2018
BAUMGARTNER, B. Et Al. 2018. leblebi by-product:chickpea hull, and its effect on dough rheological properties. 4. uluslararası Adriyatikten kafkaslara geleneksel gıdalar sempozyumu .
BAUMGARTNER, B., SAKA, İ., ÖZKAYA, B., & ÖZKAYA, A. H., (2018). leblebi by-product:chickpea hull, and its effect on dough rheological properties . 4. uluslararası Adriyatikten kafkaslara geleneksel gıdalar sempozyumu
BAUMGARTNER, BURCU Et Al. "leblebi by-product:chickpea hull, and its effect on dough rheological properties," 4. uluslararası Adriyatikten kafkaslara geleneksel gıdalar sempozyumu, 2018
BAUMGARTNER, BURCU Et Al. "leblebi by-product:chickpea hull, and its effect on dough rheological properties." 4. uluslararası Adriyatikten kafkaslara geleneksel gıdalar sempozyumu , 2018
BAUMGARTNER, B. Et Al. (2018) . "leblebi by-product:chickpea hull, and its effect on dough rheological properties." 4. uluslararası Adriyatikten kafkaslara geleneksel gıdalar sempozyumu .
@conferencepaper{conferencepaper, author={BURCU BAUMGARTNER Et Al. }, title={leblebi by-product:chickpea hull, and its effect on dough rheological properties}, congress name={4. uluslararası Adriyatikten kafkaslara geleneksel gıdalar sempozyumu}, city={}, country={}, year={2018}}