N. KESKİN And B. KUNTER, "Karaerik Üzüm Çeşidinde Farklı Terbiye Şekli Ve GövdeYüksekliğinin Resveratrol İçeriği Üzerine Etkisi," In CURRENT ACADEMIC STUDIES IN AGRICULTURAL SCIENCES2018 , Cetinje: STAMPARIJA IVPE, 2018, pp.44-49.
KESKİN, N. And KUNTER, B. Karaerik Üzüm Çeşidinde Farklı Terbiye Şekli Ve GövdeYüksekliğinin Resveratrol İçeriği Üzerine Etkisi. 2018. In CURRENT ACADEMIC STUDIES IN AGRICULTURAL SCIENCES2018 , STAMPARIJA IVPE, Cetinje, 44-49.
KESKİN, N., & KUNTER, B., (2018). Karaerik Üzüm Çeşidinde Farklı Terbiye Şekli Ve GövdeYüksekliğinin Resveratrol İçeriği Üzerine Etkisi. CURRENT ACADEMIC STUDIES IN AGRICULTURAL SCIENCES2018 (pp.44-49), Cetinje: STAMPARIJA IVPE.
KESKİN, NURHAN, And BİRHAN KUNTER. "Karaerik Üzüm Çeşidinde Farklı Terbiye Şekli Ve GövdeYüksekliğinin Resveratrol İçeriği Üzerine Etkisi." In CURRENT ACADEMIC STUDIES IN AGRICULTURAL SCIENCES2018 , 44-49. Cetinje: STAMPARIJA IVPE, 2018
KESKİN, NURHAN And KUNTER, BİRHAN. "Karaerik Üzüm Çeşidinde Farklı Terbiye Şekli Ve GövdeYüksekliğinin Resveratrol İçeriği Üzerine Etkisi." CURRENT ACADEMIC STUDIES IN AGRICULTURAL SCIENCES2018 , STAMPARIJA IVPE, 2018, pp.44-49.
KESKİN, N. And KUNTER, B. (2018) "Karaerik Üzüm Çeşidinde Farklı Terbiye Şekli Ve GövdeYüksekliğinin Resveratrol İçeriği Üzerine Etkisi", CURRENT ACADEMIC STUDIES IN AGRICULTURAL SCIENCES2018 . Cetinje: STAMPARIJA IVPE.
@bookchapter{bookchapter, author ={NURHAN KESKİN And author ={BİRHAN KUNTER}, chaptertitle={Karaerik Üzüm Çeşidinde Farklı Terbiye Şekli Ve GövdeYüksekliğinin Resveratrol İçeriği Üzerine Etkisi}, booktitle={ CURRENT ACADEMIC STUDIES IN AGRICULTURAL SCIENCES2018}, publisher={STAMPARIJA IVPE}, city={Cetinje},year={2018} }